MENY DE LUXE

Måndag till lördag erbjuder vi hela menyn från kl 17.

Allt kött som serveras kommer från Sverige

SNACKS

Rädisor från Ekobacken & kvällens dipp - 55 kr

Lokala hårdostar, marmelad & fröknäcke - 55 kr

Chark från trakten & cornichons - 55 kr

Nocellaraoliver - 55 kr*

Larssons chips & kvällens dipp - 55kr

Saltrostade ekologiska mandlar - 55 kr

Friterad saltgurka med kvällen dipp - 55 kr

FÖRRÄTTER

Grillad majs från Solmarka gård, rostat 
vitlökssmör & Skånsk Grana -95 kr

Råbiff på innanlår från Friskatorpet med 
klassiska tillbehör - 165 kr

Ceviche de luxe på Bolmengös, jalapeno & salladslök, gurka, rädisa, ärtor, mynta & koriander från 
Ekobacken med grillat surdegsbröd - 145 kr

HUVUDRÄTTER

Rödvinsbrässerad oxkind, inkokta morötter, bladselleri gremolata & potatispuré - 315 kr

Schnitzel på skånsk fläskkotlett, kantarellsmör, zucchinisallad, rödvinssås & pommes - 295 kr

Kvällens kroppkakor med kål, gindragna lingon, grädde & brynt smör - 235 kr
Välj mellan fläsk eller rökt svamp*

Stor råbiff på innanlår från Friskatorpet med 
klassiska tillbehör, pommes & dipp - 310 kr

Moules frites – blåmusslor kokta i vitt vin, 
pommes frites, citron och aioli - 265

Krispiga knyten fyllda med getfärskost från 
Framtida bruk, mangoldsås & säsongens 
grönsaker från Ekobacken - 245 kr


Fisk- & skaldjursgryta med tomat & saffran, aioli & surdegskrutonger - 275 kr

BURGARE

Prästostkräm, picklad rödlök, svamp & timjanmajo & 
sallad från Ekobacken
Välj mellan:

Rotfruktsbiff - 160 kr *
Svenskt ekologiskt nötkött -170 kr
Akkawi ost från Nablus (utan cheddar) - 150 kr

Rödvinsbrässerad oxkind på surdegsbröd, med kålsallad, dijonnaise & pepparrot - 165 kr

Husets pommes & dipp - 65 kr*

TARTE FLAMBÉE

Tunn & spröd pizzavariant med ursprung i Alsace. Med prästost, senap, kapris & härlig topping.

Kvällens vegetariska - 129 kr*
Kvällens kött - 149 kr

SÖTT

Crème Brûlée - 95 kr

Chokladfondant, bärkompott & vaniljglass - 115 kr

Vegansk dessert? Fråga kyparn
* går att få vegansk


NYA MENYN FRÅN DEN 9/9

SNACKS

Rädisor från Ekobacken & kvällens dipp - 55 kr

Lokala hårdostar, marmelad & fröknäcke - 55 kr

Chark från trakten & cornichons - 55 kr

Nocellaraoliver - 55 kr*

Larssons chips & kvällens dipp - 55kr

Saltrostade ekologiska mandlar - 55 kr

Friterad saltgurka med kvällen dipp - 55 kr

FÖRRÄTTER

Grillad majs från Solmarka gård, rostat 
vitlökssmör & Skånsk Grana -95 kr

Råbiff på innanlår från Friskatorpet med 
klassiska tillbehör - 165 kr

Ceviche de luxe på Bolmengös, jalapeno & salladslök, gurka, rädisa, ärtor, mynta & koriander från 
Ekobacken med grillat surdegsbröd - 145 kr

HUVUDRÄTTER

Rödvinsbrässerad oxkind, inkokta morötter, bladselleri gremolata & potatispuré - 315 kr

Schnitzel på skånsk fläskkotlett, kantarellsmör, zucchinisallad, rödvinssås & pommes - 295 kr

Kvällens kroppkakor med kål, gindragna lingon, grädde & brynt smör - 235 kr
Välj mellan fläsk eller rökt svamp*

Stor råbiff på innanlår från Friskatorpet med 
klassiska tillbehör, pommes & dipp - 310 kr

Moules frites – blåmusslor kokta i vitt vin, 
pommes frites, citron och aioli - 265

Krispiga knyten fyllda med getfärskost från 
Framtida bruk, mangoldsås & säsongens 
grönsaker från Ekobacken - 245 kr


Fisk- & skaldjursgryta med tomat & saffran, aioli & surdegskrutonger - 275 kr

BURGARE

Prästostkräm, picklad rödlök, svamp & timjanmajo & 
sallad från Ekobacken
Välj mellan:

Rotfruktsbiff - 160 kr *
Svenskt ekologiskt nötkött -170 kr
Akkawi ost från Nablus (utan cheddar) - 150 kr

Rödvinsbrässerad oxkind på surdegsbröd, med kålsallad, dijonnaise & pepparrot - 165 kr

Husets pommes & dipp - 65 kr*

TARTE FLAMBÉE

Tunn & spröd pizzavariant med ursprung i Alsace. Med prästost, senap, kapris & härlig topping.

Kvällens vegetariska - 129 kr*
Kvällens kött - 149 kr

SÖTT

Crème Brûlée - 95 kr

Chokladfondant, bärkompott & vaniljglass - 115 kr

Vegansk dessert? Fråga kyparn
* går att få vegansk

KAFFE/TE

Bryggkaffe - 35 kr

Cappuccino - 42 kr

Caffè latte - 45 kr

Espresso / Dubbel - 26kr / 32 kr

Te i valfri färg - 35 kr

IMG_1295.jpg