Bordsbokning de luxe

Här kan du alldeles utan kontakt med någon levande människa göra din bokning, så smidigt och modernt!

Vi har sedan nyligen två olika matsalar. Vardagsrummet (Sandgärdsgatan 19) är den större varianten i väster som har öppet alla veckans dagar. Finrummet (Sandgärdsgatan 17) är Kafé de luxes ursprungliga matsal men har inrymt Gräddhyllan i nästan 8 år innan vi “tog tillbaka” den nu i höstas. Den sistnämnda har kvällsöppet ons-lör.

Stämningen i de båda delarna är likaledes lättsam och vi välkomnar såväl drinkare som mat- och fikagäster till såväl vardags- som finrum i mån av plats. Det kan hända att endera matsalen abonneras, men då är ni alltid välkomna till andra sidan.

Meny och utbud är alltid detsamma i vardagsrum och finrum vid samma tidpunkt. De skillnader som finns är att vårt finrum fredag och lördag har öppet med fri entré till kl 01, medan vardagsrum & gillestuga (källare) hålls öppna till 03, med entréavgift från kl 22 eller 23. Lunchtid bjuds i vardagsrummet en enkel grön buffé till alla matgäster.

Eftersom vi är impulsiva och älskar evenemang av alla de slag bokar vi bara med en månads framförhållning. Om du har speciellt behov av att boka längre fram skicka ett mail till bord@kafedeluxe.se. Samma adress gäller också förfrågningar för sällskap om mer än de maximala 14 personer som kan bokas digitalt.
Observera att endast en bekräftad bokning är giltig.

Vill du abonnera finrum, vardagsrum eller gillestuga för ett större sällskap hör av dej till vår nöjesciceron Nils så guidar han dej genom alla våra härliga möjligheter!

Boka lugnt, vänner!