Tyrolen Lever! 23-24 Juli

Kostnad: 100 Riksdaler

SPELSCHEMA TYROLEN LEVER 2010

KF Tyrolerhatten och Kafé de luxe bjuder även i år en gemensam festival på Tyrolen! Tyrolen är den lika sagolika som välbevarade 60-talsfolkparken med genomgående burleskt tyrolertema. För den som inte hittar till parken – har Gud placerat denna sin kronjuvel i Blädinge, 7 km söder om Alvesta, drygt 20 km väster om Växjö.

100 kr per dag. Biljetten skaffar du direkt i entrén. Barn tom 12 år kommer in gratis!

Datumen som gäller denna gång är 23 och 24 juli, och tiden fredag 16-02, samt lördag 12-02. Festivalen är tänkt som en fortsättning på förra årets goding Tyrolen de luxe med två dagars vilt blandade konserter och andra kulturyttringar och happenings.
Artistutbudet blir en mix av favoriterna bland band som spelat på Kafé de luxe tidigare samt en del akter som vi länge längtat efter att boka, men som inte haft nån riktigt logisk plats på stället. En ganska underbar samling artister med andra ord – i alla fall om vi själva får bestämma.

Till skillnad från de två festivaler vi varit med och arrangerat tidigare kommer denna vara i princip fri från stora namn. Samtliga artister som medverkar gör nämligen detta helt utan lön. Detta gör att vi kan sätta ett så lågt entrépris att ALLA har råd att festivala. I stället för affischnamn satsar vi på att erbjuda musikalisk kvalitet och som ovan nämnts stor variation.

Kontakta mej på nils@kafedeluxe.se angående bokningar eller info@tyrolen.se för övrig info samt funktionärsanmälningar.