HERRGÅRD DE LUXE

Kafé de luxe, Grammofonbolaget de luxe, Villa de luxe, Trädgård de luxe och så äntligen… HERRGÅRD DE LUXE!


Herrgården omgärdas av ett underskönt naturreservat med uppmärkta vandringsstigar.

Osannolikt och härligt nog lyckades vi i juni 2020 lägga vantarna på en riktig herrgård, med pampig Corps de logi, vandrarhem, stor trädgård, sjöutsikt, festsalar, vinkällare, spökvind… Ja, i princip allt man kan önska av en lantlig oas i Småland! Trots att det känns som en främmande lockande värld ligger Herrgård de luxe alias Osaby Säteri blott 15 km söder om Växjö. Så ta din cykel/moppe/apostlahäst och kom och upplev fika/mat/dryck/logi/kultur/fest/natur av sinnligaste slag!


Familjen Hector/Horn regerar sedan juni 2020 på slottet.

Baron på slottet är vår egen Nils som glatt besvarar dina frågor när tid finnes. Meddela honom om du vill ha ett eget vandrarhem en helg, boka en färgglad konferens, ställa till galamiddag, bjuda till soppbjudning i bersån eller… you name it!

Herrgård de luxe på Facebook. Finner du inte svar på dina frågor vare sig på fejjan eller genom bokningstjänsten nedan välkomnas du att ringa oss på 0470-32151 eller maila info@herrgarddeluxe.se.

HERRGÅRDSKONDIS DE LUXE
Varje lördag och söndag (oavsett helgdagar) håller vi öppet 11-16 med montrarna överfulla av läckra kakor, pajer, tårtor & mackor samt en liten meny av vällagade maträtter som varieras från vecka till vecka. Drop in gäller, så kom bara kom!

LOGI DE LUXE

På Herrgård de luxe kan du bo i flerbäddsrum i den nyrenoverade Kuskbostaden från 1805. Ett hus av nyslipade gamla trägolv, handtryckta tapeter & antika möbler som är till för att användas.. Gemensamma utrymmen för gästerna är det välutrustade köket, flera badrum samt den vackra salen. I varje rum finns dessutom sittplatser för alla boende.


Vandrarhem med 32 bäddar i Kuskbostaden från 1805.

Sommartid kan ni laga er mat i uteköket, och spisa densamma i den magiska trädgården. Sköna lakan & handdukar ingår som standard, liksom hemlagad frukost.
För den som vill bo mer avskilt och komfortabelt har vi två hotellrum inne i herrgården.

Rabatt om du stannar mer än en natt.

Tillval: Middag av olika slag, hyra av veterancykel.

Bilder på de olika rummen, prisinformation samt tillgänglighet och bokningsmöjlighet finner du genom ett klick på bilden nedan!