RETRO POP & KÄRLEK

Kafé de luxe utgör en alldeles lagom skev oas i Växjös vinkelräta betong – och ligger i Snus-Lundgrens gamla 1700-talshus. Här gör vi vårt bästa för att livet ska bli ännu lite roligare än vad det redan är – för oss själva liksom för er kära gäster! Våra grundpelare är innerlig matlagning, kakbakning, dryckeskultur, levande musik & allsköns kulturyttringar, men allra viktigast är alla ni som kommer till oss!

PREMIÄR: Söndagsmiddag de luxe
Vi byter nu koncept på söndagarna och erbjuder Söndagsmiddag de luxe – med 20% rabatt på utvalda rätter, desserter & ALL dryck! 11.30-18. Samla familjen och boka bord här

Nyhetsbrev de luxe
Sedan alldeles nyss erbjuder vi restaurang-information och erbjudanden skickade direkt per elektronisk post, utan att passera gå. Vill du vara en av de lyckliga mottagarna av dessa – klicka dej fram till vårt formulär precis här och bli omedelbums en i gänget!

Adressen till härligheten är Sandgärdsgatan 17-19, d.v.s knappt 100 m från järnvägsstation/bussterminal. Telefonen är jättefin men heter ändå något så trist som 0470-740409.

Welcome people of all kinds!
/Nils, Jonas, Gustav, Samdri and their heavenly staff

Förköp av biljetter


Mån 19/03EventStand up de luxe SPECIAL: Björn Gustafsson + Tomas Högblom - Förköp slut
Tis 20/03BandJazzlunch: Deras Kvintett
Ons 21/03EventStand-up de luxe: Nisse Hallberg, Josefin Sonck & David Sundin
Fre 23/03EventAW 17-21: Omställning de luxe
Fre 23/03BandA.K & the Brotherhood
Se alla händelser...