Oh My + Zackarias

Datum: Fre 15/10 2010
Kostnad: 100 Riksdaler

Efter en miniturné i Stockholm och Göteborg besöker Zackarias och Oh My! denna kväll värends mäktiga huvudstad, och Kafé de luxe.

ZACKARIAS
“Alternativ pop på svenska” är grundstommen i Norrköping/Göteborgskvartetten Zackarias musik. Med mycket energi, sköna texter och självhäftande refränger gör Zackarias modern popmusik som sätter sig på hjärnan. Efter att deras debutalbum ”Som pansar” släpptes våren 2010 har de turnerat runt om Sverige och fortsätter också nu i höst.

www.myspace.com/zackariasband
www.zackarias.se

OH MY!
Oh My! består av fem unga killar från Sundsvall som genom flitigt gigande börjat göra sig ett namn på Sveriges livekarta. Deras dansanta, svängiga och kaxiga indierock är intakt på ep:n “21” som kom i början av detta år och har mottagits mycket väl av såväl press som fans.

www.myspace.com/thisisohmy
www.ohmymusic.se

Kvällens DJ är ingen annan än allas vår Helmer Frotté, som efter skandalen med det borttappade diskoteket sist han spelade här, nu gör comeback med nya disko-ess i rockärmen. Han har fyllt upp skinnväskan med dansant nu-jazz, rock, pop, elektro och house. Så det är bara låta tonerna fylla öra och själ, och kasta sig ut i dansen!

I restaurangen en trappa upp styr Tobias Karlström över musikmixen. Vi är vana vid att Tobias bjuder upp till dans och allsång, oavsett om han utrustas med transistorradio eller mungiga. Denna kväll har han dock lovat att hålla så låg profil att minst en handfull gäster kommer att klaga på den dystra stämningen. Bara den som är på plats ikväll får veta om han lyckas!

Välkomna!