Superduperkväll: Estherfest med Love Antell mm.

Datum: Fre 06/08 2010
Kostnad: 100 Riksdaler

En riktig Karl-Oskar-dagarna-super-duperkväll med Karl-Oskar-dagarna-många barer, Karl-Oskar-dagarna-dansant livemusik, Karl-Oskar-dagarna-fullt av dj’s och Karl-Oskar-dagarna-glad stämning. Eller med andra ord: vi öppnar upp källare med levande musik och dans och plussar på vårat redan ganska festliga sommarkoncept. Missa inte denna fest för kropp och själ!

När Karl-Oskar sålde sin sista kviga och således kunde boka biljetten till amerikaskeppet skedde detta i sista stund. Vi har inför årets Karl-Oskar-dagar följt honom i träskospåren och i grevens tid bokat Love Antell och hans lilla band för ett gig i den Karl-Oskar-dagarna-öppna källaren. Herr Antell är mer känd som gitarrist, sångare och frontfilur i bandet “Florence Valentin”. Som soloartist är han för närvarande ute och turnerar med Lars Vinnerbäck och en rad andra artister. Runt midnatt stiger Love och hans lilla manskap upp på scenen och bjuder en koncentrerad och intensiv konsert med såväl Loves nya låtar som Florence valentinbitarna vi hört förut och mer än gärna vill höra igen.

Som sångare och låtskrivare i gruppen Florence Valentin har Love Antell funnit en egen nisch som musikartist. Gruppens senaste album “Spring Ricco” släpptes 2009 och vann både publiken och kritikerna. Under våren har Love Antell spelat in nytt material som planeras släppas till hösten, denna gång under eget namn.

Begreppet “Estherfest” är inte bara en dålig ordvits med orden Esther och efterfest som grund, utan har också en verklig innebörd: Efter sitt gig på stadsfestivalens stora scen kommer Estherpojkarna att inta dj-båset i vår källare. De kommer att spela glada bitar och uppvisa matchande glada miner.

På verandan bjuder Arvid och David musikalisk brödraglädje i form av kända låtmakares okändare alster. Gubbrock från sjuttiotalet blandas med nittotalspop och allt däremellan.

Samtidigt spisar Mr London gammal god knastrig soul och funk i restaurangen.

Välkommna, såväl Kristinor som Karl-Oskars!