Efterfest Växjö Street n Style mm

Datum: Lör 03/07 2010
Kostnad: 100 Riksdaler

Denna kväll firar skateboardåkare från land och rike efterfest till de tävlingar som under dagen hålls i staden, och de gör det just här på Kafé de luxe. De riktigt nyfikna läser mer om tävlingen “HÄR”: http://www.bryggeriet.org/betongcupen/vaxjostreetstyle/. Ni andra kommer bara hit som vanligt och myser.
Två av stadens främsta musikskategossar, Sir F. Solfors & Poppe väljer musiken på Verandan, medan det inne i danslokalen blir livespelning med hiphopartisten Rivanile från Örebro.

Rivanile komponerade sina första beats och hiphop-texter i mitten av nittiotalet. Sedan dess har han studerat musik, praktiserat på en studio i Stockholm samt byggt upp sin egen verksamhet i hemstaden Örebro. Där jobbar han nu med sitt eget musikföretag, Survival Sounds. Den 16 Juli kommer Rivanile att släppa sin första EP vid namn “Roots and Bricks”. Denna innehåller klassiska hiphop-beats som kryddats upp med influenser från mer elektronisk musik. Live denna kväll har Rivanile med sig både en percussionist och en sångare. Genom dator och sampler klipper Rivanile ihop sina egna med andras låtar live och lägger på effekter. Lägg till både sång och rap och du har en upplevelse!

myspace.com/rivanile

När våra musikdoktorer “Våga Stuffa” spelade skivor sist stormade debatten i vår gästbok som vore det på Sivert Öholms glansdagar. Vissa gäster upplevde starkt omak i musiken, medan andra dansade järnet och skanderade glatt efter avslutad spelning. Så räkna med starka känslor när Rickard och Joakim bjuder upp till dans i vår sommarfriska dansrestaurang!

Välkomna!