Klubb East n' Bul

Datum: Fre 09/04 2010
Kostnad: 100 Riksdaler

Växjö Teaterförening och Kafé de luxe presenterar Klubb East´n´Bul – en turkisk helkväll med livemusik och DJ.
Dörrar kl 21. Livegig kl 22 + 23.30. Spisande gäster, samt ankommande innan kl 22 ges tillgång endast till den andra konsertdelen. Förköpsbiljetter finns på BiljettCentrum, 0470-416 00, men det går som vanligt bra att, i mån av plats, betala i dörren.

Är din enda turkiska musikreferens Tarkan? Eller är du en av dem som tycker att all ”orientalisk” musik låter likadant? Kom ner till Klubb East’n’bul och upptäck Istanbuls klubbliv på riktigt! Lämna Tarkanskivan, magdanspaltorna och passet hemma och följ med på en mental resa till Istanbuls små gränder, gatuförsäljare, heta klubbar och ösiga bröllopsfester.
Hur det låter? Tänk en fusion av punk, rock, Balkan och turkiska musikklassiker fyllda med hjärta och smärta! Bandet som öser på med energi och fyller dansgolvet består av en sjungande trumvirtuos och en trummande DJ-virtuos. En av världens hetaste keyboardister på bröllopsmusikscenen, en nyupptäckt och rykande färsk talang på slagverk, samt på bas en fusionmästare av rang. DJ Deelay vänder plattor bakom skivspelarna.

Medverkande:
Sång och slagverk: Hakan Vreskala
Trummor: Dijle Yigitbas/DJ Deelay
Keyboard: Ahmet Bukulmez
Bas: Onur Elibol
Slagverk: Taner Erdinc

Läs och lyssna mer på: myspace.com/klubbeastnbul

För den som vill ha en ännu mer Turkisk upplevelse erbjuder köket speciellt denna kväll:

MEZETALLRIK DELUXE
Turkisk Meze-tallrik, blandade varma och kalla smårätter samt dessert med yoghurt med frukt, nötter & honung. Pris 290 kr

Det ryktas också att….

...kvällens musiker kommer att bjuda spontana trum-sessioner runtom på gator och torg.

...ett flertal lokala pizzerior just denna kväll kommer att idka försäljning av den turkiska specialiteten kebab, som är en läcker form av vertikalt roterande djur!

Uppe i baren är det dj-duon Jonatan Slyngel och Punkalex som bjuder helt andra bullar från mixern – såväl punk som slyngelrock.