Babian

Datum: Lör 08/05 2010
Kostnad: 120 Riksdaler

OBS! Obligatorisk entré från kl 21 denna kväll.

Babian har spelat här två gånger förut. Det har varit lika festligt som fartigt. Nu kommer de igen, med klasar av sin nya fantastiska platta och stjärnglans i pälsen!

Babian är ett Malmöbaserat garagerockband som bildades i slutet av 2006. Med sitt primitiva sound och sin excentriska scenshow har Babian blivit ett unikum inom svensk rock. Bandet har hyllats för sina träffsäkra betraktelser av ett Sverige i kris och redan innan releaseskivan ”fullproppad, listtoppad, livrädd och uppstoppad” släpptes (090204) spred bandet sina lyckokickar på klubbar och sommarfestivaler.
Uppföljaren ”hälften dör av fetma” som släpptes nu i februari fick även den strålande recensioner. Babian har sedan släppet medverkat i bl.a. P3 rock och P3 populär och singeln ”ingenting+ ingenting” har nog ingen undgått att höra. Bandet nominerades till P3-gulds pris för bästa rockband 2009.

http://www.babian.nu

Dj’s är Simeon & Björn. Dessa gossar känner konsten att blanda gammalt med nytt, gubbpop med flickrock, och framåt natten få er att dansa som gudar över parketten.

För dej som tröttnar på framtakt står Salouhannes vid mixern uppe i baren och bjuder ack så sköna baktakter.

Välkommen!