Killers Soundsystem mm

Datum: Fre 02/04 2010
Kostnad: 120 Riksdaler

21-02, 120 kr entré hela kvällen. Hela kåken vibrerar från kl 23, dvs tre barer, tre dj-gäng, trippelt skoj!

Dj Viktor Brobacke från Stockholms reggaeklubb numero ett sedan sju år – Club Killers – spelar skivor denna kväll. Klubben som för tillfället huserar på Strand är känd för att välkomna allsköns människor att man har “the oldest sound around”. Killers är också namnet på det storband med kärna av musiker från t.ex Monster och Weeping Willows som uppträder på klubben.

Med sig har Viktor en av Club Killers mest frekvente gäster – D’Whales – som tidigare besökt oss i Selector Ceddes sällskap. Till Viktors reggaevax lägger Whales med sin mick imponerande svängig rap, blues, beatbox och toast. På D’Whales enkla (och lite underliga) hemsida kan du bla tjuvlyssna på tidigare liveframträdanden.

Även uppe i restaurangen spelar dj’s till dans denna kväll. Det är ingen mindre än malmöiten och lurhalvan Dj Lemur som enligt egen utsago vänder vax från Galaxens alla hörn.

I vinylbaren spelar mr T sköna gamla grooves på antivinyl – dvs hypermoderna digitala tyska maskiner. Han har dock lovat att göra sitt yttersta för att smälta in i miljön med både gammaldags frisyr och kavaj.

Välkomna!