Caj Carlsson ▀

Datum: Lör 10/04 2010
Kostnad: 200 Riksdaler

Dörrar kl 21, på scen 22. Förköpsbiljetter finns på Kafé de luxe, samt Nortic. Har du Media-Max-kort (EJ Med-Mera-kort som jag felaktigt skrev tidigare) får du 30 kr rabatt på härligheten.

TV-tipset!
Som en perfekt uppladdning inför konserten visar SVT 2
måndag 5/4 Kl 22.10 dokumentären Cirkus röd. Medverkar i denna förutom Caj själv gör bl.a. Stefan Sundström, Anders F Rönnblom, Magnus Lindberg, och Staffan Hellstrand.

Blekinges och Världens bästa Caj kommer tillbaka med hela sitt band! Ett fåtal exklusiva spelningar är inbokade i vår varav en här på Kafé de luxe.

Caj Karlsson har sedan solodebuten 2004 varit en av Sveriges livefavoriter. Tillsammans med sina vänner i Världens Bästa Band har han turnerat land och rike runt och hans fanskara växer stadigt.

Caj Karlsson, bosatt på Hasslö i Blekinge Skärgård, har under flera år vunnit stort gehör från publik och media genom sina ärliga sånger om livet och kärleken. Genom TV-dokumentären “Caj och hans demoner”, som blottade en ömtålig själ, fick han ett genomslag på riksnivå där många kände starkt släktskap med både Caj och hans visor.

1 april 2009 släppte Caj Karlsson nytt album i duettform där han tillsammans med många av Sveriges mesta folkkära artister gör egenkomponerade låtar under temat “Tillsammans med mig”. Anders Burman säger såhär om Cajs album:

“Med den vitalitet som genomsyrar Cajs fjärde album “Tillsammans med mig” och det genuina engagemang som Caj karlsson ger uttryck för när han beger sig ut på vägarna i den egna liveproduktionen “Tillsammans med Caj” och får med sig fränder som Staffan Hellstrand, Stefan Sundström mfl är jag full av beundran. Jag kan faktiskt inte tänka mig ett bättre sätt att högtidlighålla skivetiketten Metronomes 60-årsjubileum än att den fortsätter att vara ett hem för det egna uttrycket som Caj Karlsson så påtagligt är en representant för.”

www.myspace.com/cajkarlsson

Foton: André Larsson