Niclas Frisk's Chinatown

Datum: Fre 06/11 2009
Kostnad: 150 Riksdaler

Tidigare annonserade supportakten Martin Ekman är tyvärr INSTÄLLD i sista sekund. Vi beklagar givetvis detta. Kvällen kommer att bli underbar i alla fall.

Förköp 150 kr på Kafé de luxe. Besökare som helst slipper undan kvällens båda konserter, men ändå inte vill missa fredagsfesten betalar 80 kr, men ges endast entré till ovanvåningen fram till kl 23.30. Sedan samlas alla för att dansa tillsammans!

Dörrar 21. Niclas Frisk’s Chinatown ca kl 22.

Niclas Frisk (Atomic Swing, A Camp, Sweet Chariots mm) har startat ett efterlängtat soloprojekt kallat Niclas Frisk´s Chinatown.

Fyra stycken exklusiva spelningar är bokade med start den 29 oktober, och den 6 november besöker denna unika konstellation Växjö och Kafé de luxe. Det kommer att bjudas på det bästa från Atomic Swing, blandat med nyskrivet material samt en och annan överraskning. Niclas kommer att ha med sig ett mycket rutinerat band samt en hemlig känd gästartist.

Om den omtalade turnépremiären i Niclas hemskogar i Dalarna härom dagen kan du läsa HÄR.

“Inställt är tyvärr:”
Kvällens supportman heter Martin Ekman och kommer från Stockholm med såväl egen acke-gura som inhyrd pianist, trumpetare och körkvinna! Martins sköna sound smakar du av “HÄR”: http://www.myspace.com/martinekman. Låten “själsfrände” är ju en hit, helt klart.