Muskelrock de luxe! Electric Wizard + Blood Ceremony

Datum: Ons 02/09 2009
Kostnad: 150 Riksdaler

FÖRKÖP släpps måndag 24 aug kl 10.00 på Ticnet.se.

Tyrolerhatten bjuder in till Muskelrockskväll med världsbekanta och fenomenala 70-talspsykrocksbandet Electric Wizard från Dorset i England, samt Blood Ceremony från Canada.

Dörrar kl 21, Konsert 22. Öppet till 01. Om det finns biljetter över så kommer de att säljas i dörren på Kafé de luxe. I restaurangen en våning upp är det vanlig danskväll, med 50 kr i entré, den som löst entré till konserten får också tillträde hit.

Premiärkväll för Kulturföreningen Tyrolerhattens klubb Muskelrock de luxe. Föreningen kommer att fortsätta med nya, hårda lyxarrangemang när lusten sätter in under höst och vinter.

Electric Wizard bildades i början av 90-talet i Dorset i England och har sedan dess släppt ett antal klassiska album och blivit ett av de största banden inom doom och den psykadeliska metallen. De är ute på en omfattande Europaturné och gör sitt enda stopp i Sverige på kafe de luxe.

Blood Ceremony kommer från Kanada och gör sin första spelning på svensk mark någonsin. Med tvärflöjten i högsta hugg intar de scenen och spelar sin otroliga progressiva rock med skräcktema.

Smaka av Electric Wizard på Myspace och lär mer om bandet på på Wiki.

Blood Ceremony på Myspace

Dj Adam Hector spelar hård rock mellan akterna.

Välkomna!