Jazzattacks

Datum: Fre 05/12 2008
Kostnad: 100 Riksdaler

I sann återvinnaranda har jag bara kopierat texten från senast bandet var på besök. Uppdatering kommer….

_Från spelningar på Manhattan via Hannover och Jokkmokk kommer dessa sju skånska ljukonstnärer äntligen till Växjö och intar vår scen! Under sin mångåriga bana har bandets medlemmar hunnit snappa upp ett vitt spektra av musikaliska intryck. I den dansanta jazzhiphop man levererar finns spår av alltifån calypso, rhumba, jazz, hiphop och reggae till rock och pop. Räkna kallt med att serveras en kokande gryta av rytmer och toner som får det att sjuda i både öra och dansben…
På bandets hemsida kan du lyssna in svänget och hitta en hel del annat fint: www.jazzattacks.com

”I det stora hela är JazzAttacks redan bäst i den svenska jazzhiphopklassen. Med en något mjukare produktion kommer de att dominera den på allvar.”
/Dagens skiva.com

”Men efter att ha sett JazzAttacks inta Skönsberg kan man dock börja fråga sig en annan fråga. Är det så att hela Skåne utvecklat en genetisk kombination av sväng och glädje som helt saknas i resterande svenskars DNA-bibliotek”
/Dagbladet nya samhället (Sundsvall) _

Dj-kvinnorna Tove & Caroline kommer under kvällen hålla dej dansande med en vågad mix av rock, pop, world, electro och givetvis en gnutta hiphop.

Uppe i baren sitter samme mr Drozz som förra fredagen manglade oss med sina digitala beats i källaren, men istället bjuder han funkiga, mjuka tongångar.