Kristian Kjellvander & Lars Demian SLUTSÅLT!

Datum: Tor 11/12 2008
Kostnad: 190 Riksdaler

Slutsålt! Men du som inte har biljett är välkommen att lyssna på livekonserten genom stereon uppe i restaurangen.

Dörrar 21, konsert 22.

När hösten blir till vinter och det börjar lacka mot kristus 2008-årskalas, bjuder Lars Demian och Christian Kjellvander, likt två gyllene lussekatter in till en själavärmande torsdagskväll.

Lars Demians musik är mustig, omtumlande och gripande. Med knivskarpa texter levererar han visor med bluesfeeling, sällan långt från rännstenen. Han växte upp i Halmstad med piano, moped och rockband. Sen flyttade han till Helsingborg, spelade gitarr och landade till slut i Stockholm. Han har skrivit manus och musik till barnprogrammet ”Ika i rutan”, släppt åtta album och fått en grammis. Nu får vi njuta av hans unika sång på hans och Christian Kjellvanders Sverigeturné.

Christian Kjellvander – det finns ingen som låter, sjunger eller skriver som denne lundapåg, uppväxt i Förenta Staterna. Med sin mörka lena stämma förtrollar han sina lyssnare. När han sjunger är det på riktigt. Efter förra årets”I saw her from here, I saw here from her” – Christians tredje soloalbum i fullskalig sättning, så släpptes i våras liveskivan ”Santiago Alquimista Et Al” där Christian tillsammans med sin fru Karla-Therese framför sina låtar i nakna, avskalade versioner. Det är även på det sättet vi kommer att få uppleva Christians låtar denna kväll, nakna och avskalade.

Christian och Lars bjuder denna kväll på varsitt akustiskt set – det blir avskalat och intimt, svenskt och amerikanskt men framförallt vackra och fantastiska låtar.

www.christiankjellvander.com
www.demian.se

Efter konserterna stänger källaren, men en våning upp håller vi öppet till 01, med dj i baren.

Förköp på Kafé de luxe, 190 kr.