Releasefest: Low Season Combo

Datum: Lör 04/10 2008
Kostnad: 100 Riksdaler

Jag borde lära mej att inte bruka datorn klockan mitt i natten… Hela texten om denna strålande kväll försvann, nedan står det mest nödvändiga:

Vi firar denna kväll släppet av växjöbandets andra fullängdsalbum, Colorful Invasion. Som alla band som funnits i mer än 12 år har Low season Combo en egen .com-hemsida, www.lowseasoncombo.com/, men givetvis också en vanlig majspejs, www.myspace.com/thelowseasoncombo

Releasefesten öppnar kl 22 för allmänheten, innan dess är ni givetvis välkomna till vår restaurang, eller varför inte inleda kvällen på vår mysiga filmklubb, super 8

I dj-båset inleder veteranpopstjärnan Rickard Johansson (This Perfect Day) med att spela hyfsat otrendig indiepop. När det sedan blir dags för dans framåt småtimmarna tar DJ Nancy the Man över rattarna och maxar på med indiehits och annan fin- och fulkulturell dansmusik. Funkkulturellt kanske är det korrekta samlingsbegreppet, vad vet jag?

På verandan fixar disk-tender Leo både chill-out-rytmer och chill-on-bira!

Uppe i baren står Hans och Sofia med handen på varsitt reglage för att ge dej en finfin blandning av reggae, hiphop och lite allt möjligt därtill.

Välkommen!