La Puma

Datum: Fre 03/10 2008
Kostnad: 100 Riksdaler

OBS! Enda kvällen som är den första i vår nyfixade källare! Ny färg, nya möbler samt textilier av toppkvalitet garanterar dej nöjen utöver det osedvanliga! Kom och andas in en air av flärd!

Denna stenhårt old-scool-rockande kvartett besökte oss sent förra året, då som förband åt våra egna punkhjältar Scams. Nu är rollerna de motsatta. Scams är förpassade till dj-båset, varifrån de kommer bjuda upp till dans till en meny av rock av alla de slag, troligtvis mest av årgångstyp, från 70-80-tal.
La Puma intar framåt kvällen scenen, med glitter och glans och urhärliga Helena Gutarra i spetsen. Bandet som bildades i Stockholm 2002 och har sina rötter i den extroverta och 70- och 80-talsrocken har fått ett mindre genombrott i samband med släppet sitt debutalbum tidigare i år. Detta producerades av Knut Schreiner (alias Euroboy från Turbonegro) och Torbjörn Gjers.

Kolla, lyssna, njut på www.myspace.com/lapumasweden.

Uppe i baren står Oscar och steker på 80-talsplattor hela, hela kvällen. Fast bara av den goda sorten lovar han. Ni som vet vad detta innebär får ge honom en gratis klapp på tredagarsstubbet. För övriga kostar det en krona.