Karl-Oskar de luxe!

Datum: Lör 09/08 2008
Kostnad: 100 Riksdaler

Denna kväll bjuds en smärre festival i och kring huset!

MOVITZ!
Djangogitarr, Blås och Streetswing.Det dags för Äppelknyckarjazzen att inta vår nya verandascen, så ta på dig dina bästa dansskor! Saxofoner blandas med trubadurgitarr, feta rytmer möter storband och gatusväng och ginenblandas med tonic. Hiphop på ett sätt du sällan hört förut.
Med de rätta attributen – smoking, vita handskar och sinatramikrofon – har du receptet på en tokig bryggdans på verandan. Det var inte bättre förr!
http://www.movits.se/
http://www.myspace.com/movits

JOHN AND THE STREET COWBOYS
Bland annat rockabilly med dragning åt Stray Cats hållet av och med John & the Street Cowboys, Växjös senaste tillskott på den glänsande brylcreemsscenen. Trots att trion bara funnits en kort tid har man hunnit med ett antal spelningar i både in- och utlandet. Konserten drar igång vid 22.30.
Kolla in stilen och smaka soundet på www.streetcowboys.se och www.myspace.com/johnthestreetcowboys

ROCK DE LUXE
Vid elvasnåret öppnar vi upp portarna till källaren där det bjuds rockklubb hela kvällen! Dj Jens och Karla spisar rockabilly, rock n´roll, swing och andra lika glada som tuffa tongångar. Det sägs också att kvällens bargosse är beryktad medlem i heavey metalbandet Bullet…

VERANDAN
Efter medverkan på Pugh-konserten skådar du här dj Martin Axén som visar att han är lika vass på den kinesiska topp-mixern, som på den amerikanska gitarr han till vardags hanterar med bandkamraterna i The Ark. Martins tema för kvällen är Disco-Soul-Cabaret-Hitz-n’-Blitz”. Gamla godingar skulle man också kunna kalla det.

Välkommen!