Pastell tour 08Q2

Datum: Lör 26/04 2008
Kostnad: 80 Riksdaler

Malmösonen och Adrian Recordingsbossen Magnus Bjerkert har flera gånger besökt Kafé de luxe i egenskap av musiker, tillsammans med både Björns Vänner och David and the Citizens. När han denna gång återvänder är det dock inte med lyran under armen, utan i stället med en hel säck full av dansanta skivor, ledigt slängd över axeln. Med sig har han de två vännerna Martin och Kalle från Songs I wish I had written och Hybris.

Denna glada trio driver klubb pastell, vanligtvis på Jericho i Malmö – men just dessa dagar på en turné runt omkring Sydsverige. Turnén går under namnet Pastell tour 08Q2 – bara gud vet varför, vi andra är lyckligt ovetande. Kan oljefirman Q8 ha något med det hela att göra?

Själva beskriver klubben sig så här:
“Pastell är den största färginjektionen i Malmös konsert- och klubbliv. En liveklubb utöver det vanliga, där nya och gamla hjältar utför levande popkultur rakt framför ögonen på besökarna. Fokus är på konserter, men samtidigt kommer klubbkidsen inte att bli besvikna. Tänk er ett palats av pastellfärger med tidlös dans, sjukt bra musik och kanske framförallt otroliga liveupplevelser av de bästa av artister, på Malmös finaste scen… Pastell har haft artister som Lykke Li, Apparat, SoKo, Boat Club, Andreas Tilliander, The Glass, Montt Mardié, Printer, Familjen, Friday Bridge, Kalle J, Sheasheashea & Gaby, Gentle Touch, Gentlemen Drivers och Yelle som på Jeriko scen har tagit emot publikens jubel.”

www.myspace.com/klubbpastell