Releasefest Anders Elowsson

Datum: Fre 11/04 2008
Kostnad: 100 Riksdaler

Sångaren från forna Växjöbandet “Vienna Heat” släpper sin debutskiva på Marilyn Records denna kväll, en skiva han har producerat och spelat in på egen hand. Falun-sonen, som numera är bosatt i Göteborg gör sextiotalsdoftande låtar med hitpotential och kryddar upp dem till delikatessklass med sin säregna, väsande sångstil.

_”It used to feel so good” kommer knappast göra någon besviken med sina 60-talsdoftande treminutare och inledande ”Main Street” kommer vevas på P3 hela sommaren. Anders bevisar skivan igenom att han är en av landets mest spännande unga låtskrivare och det ska bli väldigt intressant att se vart det här slutar. Och så var det det där med rösten. Den har redan utsetts till landets sexigaste i svensk musikpress och när han väser ”I’ve got you, you, you, you” i ”Get it on” är jag nästan beredd att skriva under på det._

/Erik Segerpalm, Nya Wermlands Tidning (NWT)

www.myspace.com/anderselowsson

www.marilynrecords.se

Djs i klubben är Kristinakulturföreningsvännerna Sigrid och Tobias. Mest pop kommer de spela men faktiskt också lite annat – bitar av helt olika slag och tempon.

Bar-djs: Vikingssons son & Sofia, kommer lira reggae och Hiphop för hela slanten.