Oh no Ono

Datum: Fre 01/02 2008
Kostnad: 100 Riksdaler

Att dessa fem finfina danska åttiotalspoppande guldlockar kommer till oss är en ära, som vi snabbt skall glömma och bara vända till ren eufori. Kika in på flotta hemsidan www.ohnoono.com eller lyssna loss på www.myspace.com/ohnoono så förstår du snart vilket underbart drag som kommer att infinna sej i källaren!

“Äntligen har denna gudomliga platta släppts även i Sverige. I min skivspelare har detta album spelats varm hela sommaren och jag kan inte trötta på dessa underbara låtar som de fem danska killarna i Oh No Ono levererar. De har hittat en helt ny musikstil som gör det svårt att placera dem i något särskilt fack, även om det hörs referenser från så väl David Bowie, Kraftwerk och Talking Heads som Beatles. Trots att de stundvis använder sig av välbeprövade stilgrepp är allt förpackat med en sådan finess och experimentellt nytänkande att det skapar en stark originalitet. Det var länge sedan jag hörde ny musik träffa så rätt. Oh No Ono är elegant och kaxigt på samma gång och med sångarens lekfulla och träffsäkra falsettoner i kombination med syntloopar och gitarriff skapar de en medryckande musik som är omöjlig att motstå.”
_6 av 6, MARIE BJÖRK, Gefle Dagblad _

“Oh No Ono är retfulla, de är enerverande och alldeles, alldeles… underbara. För mig serverar de med Yes och låtar som Ba Ba Baba Ba Ba Well Anyway och Am I Right? årets mest självklara popdebut.”
9 av 10, Madelene Holm, Dagens Skiva

Kvällen jockey heter Rinkabypojken, och är en av stadens mest aktiva popsångare, bla i band som Je t’aime mon amour och Esther. Han kommer att spela ny och gammal pop, rock, soul och annat.

Kusin Dj Olle spelar reggae, soul och blacksplotion uppe i baren.