Rock de luxe: Nitad (OBS! INSTÄLLT) + Wagd

Datum: Ons 16/01 2008
Kostnad: 40 Riksdaler

OBS! Nitad har i sista stund ställt in kvällens konsert pga familjeomständigheter. Entréavgiften sänkt till 40 kr därav. I övrigt ser programmet ut enligt nedan.

En rockspeckad helkväll utlovas dej, kära besökare.

De lokala ljudteknikernas sammanslutning Wagd inleder kvällen på scen. Under hösten släppte bandet sin första singel “December Feelings”, som precis som bandets övriga låtar är en mix av punk och känslosam pop. Social Distortion och Death cab for cutie är två vitt skilda inspirationskällor.

Sedan intar stockholmsbandet Nitad scenen för att bjuda stenhårda old-school-punk på svenska. Nitad är stockholmspunkbandet som sedan man starade för bara två år sedan radat upp hyllade klubb- och festivalspelningar. Var bandet än sätter sina ackord sprider ren och skär spelglädje – och samtidigt brutalitet! Medlemmarna är alla etablerade namn inom hardcorescenen och deras kompetens garanterar att varje liveset blir en uppvisning i den svåra konsten att spela punk – på svenska.
De har spelat både på Spy Bar på Stureplan och Rockbageriet i Finspång, nu kommer de till oss, så missa inte denna sköna mangling! INSTÄLLT!

I dj-båset trängs bandmedlemmar från Low Season Combo och The Scams.

Kom och mys!