Lunchföredrag: Kommunikation för en varmare vardag

Datum: Ons 26/02
Kostnad: 125 Riksdaler

11.30: Dörrar. Välkommen!

12.15: Föredrag om ca 30 min
Lunchföredrag inkl. lunch kostar blott 125:- vid förköp senast dagen innan (150:- på plats). Förköpet görs precis här.

FÖREDRAG: SARA NORRBY WALLIN
“Kommunikation för en varmare och ärligare vardag”

Hur vi kommunicerar med varandra påverkar både vad vi får uppleva här i livet och hur vi trivs under tiden. Och samtidigt gnisslar kommunikationen emellanåt, med dem vi själva har valt att ha nära oss och med dem som vi sammanförs med på jobbet eller i andra sammanhang. Men det finns gott om kunskap och användbara verktyg att ta hjälp av – om det handlar det här föredraget!

Sara Norrby Wallin är kommunikationskonsult och driver företaget Bygga samarbete. Sara hjälper grupper, organisationer och individer att nå sin fulla potential genom att samarbeta och kommunicera bättre.

IDÉPRESENTATION
Mellan ca 12.45 och 13.00 kommer det i samband med varje föredrag att finnas möjlighet för den som vill att kort presentera och diskutera en idé inom ramen för Kreativa Växjö, något som kan göra staden lite roligare eller mer kreativ/hållbar. Kanske får hen gehör i publiken så att idén blir verklighet!

Efter föredrag och idéprensentation välkomnas alla att stanna för kreativa samtal, diskussioner eller bara vanlig hederlig gemenskap över en kopp nymalt kaffe.

HOFFICE-PAKETET
Köp till vårt Hoffice-paket för 100 kr extra: Tillgång till kontorsplats på Kafé de luxe kl 9-17, inkl frukostmacka, kaffe/the hela dagen, juice, wifi, eftermiddagsfika. Görs samtidigt som köp av biljett till lunch och föredrag.

De väldigt populära lunchföredragen får utrymme att även under våren vidga vårat medvetande. Kreativa Växjö handlar om ett samarbete mellan Kafé de luxe, Mer än Mat (MäM) och föreningen Talare som gör skillnad (TSGS)! Vi ser tillsammans ett behov av nätverkande utanför näringslivets expansions- och omsättningsfokuserade möten. En arena för alla som tror på att Växjö kan och vill gå sin egen väg där kultur, miljötänk, integration och den fria tanken utgör hållbarhet. Såväl arbetsbefriade som direktörer välkomnas!