Jazz i Växjö: Nuaia (DK/SWE) + Josgrejen + support

Datum: Fre 21/02
Kostnad: 195 Riksdaler

Dörr kl. 18.30, på scen kl 19.

Entré: Ordinarie 195 kr, ungdom/studerande 100 kr, FJiV/Dakapo/Sensus 150 kr. Förköp finns här.

Jazzmiddag
Köp med biljetten till kvällens hemliga vegetariska varmrätt för 150 kr! Maten avnjuts kl 17 i sällskap med musiker & förening. Uppe i förköp inom kort!

19: Förband S:t Sigfrid
Elever från vår lokala fantastiska jazzutbildning värmer upp våra öron och sinnen. Mer info kommer!

20: Nuaia
Den svensk-danska fri-popgruppen Nuaia skapar en mix av jazz, fria improvisationer, pop och electronica. I ett universum där sång, trummor och akustiska ljud möter elektroniska ljudlandskap, föds personliga berättelser som förmedlas med en ovanlig intensitet och närvaro.

Genom sammanflätandet av pop och electronica har de lyckats med vad många band drömmer om, att skapa sitt eget, personliga ljudlandskap.

21: Josgrejen
Josgrejen är en elektronisk trum- och synthduo som skildrar känslan av juicens olika beståndsdelar. De bestämde sig för att utforska gränslandet mellan experimentell musik och klubbvänlig dansmusik och fann att frukt var den gemensamma nämnaren. Varje låt är en upplevelse av en frukt som således blir Jos.

2018 släppte de sin första EP och gjort spelningar så väl i Skåne som i Tyskland. Nu är de redo att ge Kafé de luxe en organsik smak till josen och en färgrik upplevelse för publiken.
Hur låter en frukt?!

Hela härligheten är ett samarrangemang med Jazz i Växjö. Varmt välkomna!