Queer Fantasy Christmas Beach Party PRIDE DE LUXE extravaganza

Datum: Lör 07/12 2019
Kostnad: 100 Riksdaler

100 kr samt +21 år från 23, innan dess är det gratis och åldern blott 18 jordsnurr!

HBTQ-konceptet under namnet Pride de luxe har nyligen blommat ut efter transformationen från Gay de luxe. I sin skinande, nyvunna skrud skruvar vi nu upp volymen och glittrar som aldrig förr.

Årets sista pride de luxe 2019 ramas in av tropisk plast, heta kroppar och bländande vita leenden och temat är förstås: Queer Fantasy Christmas Beach Party Pride de luxe extravaganza!

20-22: Pride-förfest med glada timmen
Vi inleder kvällen med extra långt mingel med rabatterad servering av mat & dryck för “specialpriser”http://kafedeluxe.se/?info&id=5 – även med bubbel till extrapris!

21.30: Quiz
...och samkväm med Sissy Saint och BitterFittan! Vi är alla vinnare och ni som deltar i Quizet under kvällen får en fribiljett till “Det glada 20-talet” – nästa Pride de luxe som går av stapeln 18/1 2020!

LIVE 23.30: CARINO CAT
Underhållningen för kvällen är den sensationella italodisco-duon Carino Cat som kommer direkt från Gardasjön till Kafé de luxe för att bjuda på discohits. Med ett klädmode som bara din farsa kan ha burit upp på 80-talet och moves som Patrick Swayze så kommer det bli en konsert ni sent kommer glömma. Carpe Diem in the night!

Gillestugan: Dj Kivi & Heavenly Hampus
I gillestugan under senare delar av kvällen möts vi av den korv-och-bröd-älskande Kivi, som ikväll slår sig samman med vår kulturattaché Hampus och delar utrymmet bakom dj-båset. Hybriden av musik kommer landa i allt från hits sprungna ur varenda decennium sedan 1960-talet till dansanta och glimrande hypermodern mixar.

Vardagsrummet: Dj Vargas Diskotek
Vår rättvisa & hårda men framförallt mysiga entrévärd Eva Varga har agerat dj sedan åttiotalet. Denna kväll kommer hon att lämna alla sina rock- & popplattor hemma och istället spela disco av den hederliga gamla modellen kvällen lång: Abba, Boney M, KC and the sunshine Band… ja, ni vet!

Villans Vinylbar: Herr Nilsson
För den som vill ha mer stillsamt sväng rekommenderas en promenix ner till Villa de luxe. Fram till kl 01 spelar denna kväll Johan Nilsson vinylskivor fyllda av jazz, soul, funk och annat groove som passar bra till såväl prästgårdsmiljö som naturvin.

Välkomna!