40-Årsfest med Kajsa Grytt

Datum: Fre 13/12 2019
Kostnad: 195 Riksdaler

Dörr+dj kl 20, på scen 21, två set, efterfest i vardagsrummet kl 23-02. Förköp inhandlas just här för ringa 195 riksdaler.

Kajsa Grytt 40-årsfest!
Kajsa är en av landets mest betydelsefulla rockartister någonsin. Kajsa är också landets okrönta ”punkdrottning” jämte ”punkkungen” Thåström, fast ingen av dem vill vara vare sig drottning eller kung…

För att fira dessa enastående 40 år har Kajsa bestämt sig för att spendera och dela detta med er i form utav en intim konsert. Vi får såväl, Tant Strul, Kajsa & Malena, och solo! Med det sagt lämnar vi åter över ordet till Kajsa:

Hej!
Nu har jag äntligen kommit på hur jag ska fira mitt 40 års jubileum. Att jag har fått vara med om allt det här underbara med Tant Strul, Kajsa & Malena, min solotid, turnéerna och alla totalkreativa inspelningar. Jag ska fira det ihop med er, publiken. Inte som en vanlig konsert utan mera som en fest. Vi har ju gjort det här tillsammans.

Jag vill hänga med er, käka med er och såklart spela för er. Ni ska vara med allihop, även om ni inte känner varandra, utan liksom haft mig för er själva och inte vet vem ni ska gå dit med. Eller är rädda för att känna er för unga, eller för gamla eller för vanliga eller för sneda och vinda. Ni ska komma och möta varandra och möta mig.

Vi som gillar min musik, min röst och mina texter har verkligen någonting gemensamt. Det finns ingen tvekan om det. Vi bör fira och festa för 40 år tillsammans. Det vill jag.

Möt mig på välkomstdrink innan jag och Malena Jönsson spelar. Efteråt är det efterfest med DJ och mina favoritlåtar.

/Kajsa Grytt

TOPPHEMLIG SUPPORTAKT kommer att infinna sig för magisk konsert kl 21, där har ni något att klura på…

Dj Simon Leijnse
Innan konserten & i pausen mellan seten kommer Simon välja musiken på kalaset. Simon hörde Kajsa för första gången 1987 och text och musik nådde hans bultande pojkhjärta utan omsvep. “Det var Kajsa som visade mig att känsligheten, längtan, bräckligheten också måste få ha en plats och att det var okej. Jag kommer har valt musik som jag förknippar med henne på ett eller annat sätt – ibland uppenbart, ibland kanske helt obegripligt. Men sådant är ju så personligt, så kom och lyssna!

Efterfest i vardagsrummet 23-02: Dj Leonie & Maja
“Kvällen till ära kommer vi att spela allt från 80-talets punk, till progg och nutida härlig indie. Såväl klassiker (där vi räknar med allsång), som mindre kända låtar som vi hoppas kunna få er att kanske hitta nya favoritband. En härlig potpurri av musik helt enkelt! Skål!”