Sköna Söndag: Lovis Åkerstrlöm

Datum: Sön 08/09 2019
Kostnad: 0 Riksdaler

Akustisk lågmäld konsert kl 20 i vårt vardagsrum. Entrén är märkligt nog alldeles fri och gratis, och det serveras mat och dryck i alla tänkbara färger och former. Välkomna!

Lovis Åkerström har tidigare varit del av några olika konstellationer, men våren 2016 bestämde hon sig för att prova sina egna vingar. Sen dess har hon spelat under sitt eget namn och hunnit med bland annat en egenkomponerad turné i England och spelat på både Malmöfestivalen och Sundsvall Block Party.
Lovis och hennes musik har jämförts med stora röster och artister och hon spås ofta en ljus framtid inom musikbranschen. Den 9 september 2016 släppte hon sin debut EP, Fool for you, som hon själv beskriver som en blandning av ett James Bond-soundtrack och en circus med jazz-soul-pop influenser. Den blandar nytt och gammalt i en härligt melodisk och lekfull ljudbild och får en att tänka på såväl Adele som Miss Li.

Låtarna är skrivna från hjärtat och inspirationen hämtas i allt från människor hon träffat eller hennes egna tankar om livet. Tillsammans med stor spelglädje och enorm feeling så blir hennes framträdanden något alldeles extra och man tar inte miste på att Lovis verkligen älskar det hon gör.