Gay de luxe - Det stora avskedet

Datum: Lör 07/09 2019
Kostnad: 100 Riksdaler

Portarna slår vi upp kl 21 och från kl 23 kostar det 100 kr, innan dess är det osannolikt gratis att delta i festligheterna!

Vår hejdlösa och färgglada festkväll för alla öppensinniga människor är tillbaka för att ge oss en försmak på hur härlig hösten kan bli hos oss.

Denna kväll kommer dock glädjen blandas med sorg – det är nämligen dags för oss att ta farväl för våra enastående värdar Magnus & Andreas. Det känns nästan overkligt att duon ska lämna oss efter alla år i glädjens, öppensinnets och jämlikhetens tjänst. Gay de luxe har parallellt med Växjö Pride vuxit och blivit en något av en institution – en färgglad sådan.

Hela kvällens program kommer präglas av detta avsked med en tidigare aldrig upplevd svulstig och sentimental stämning! Ta med extra näsdukar för de som vi delar ut kommer snabbt falla till marken blöta av tårar och snor!

Mitt i tragedin kommer dock ett ljus uppenbara sig… Detta då vi framåt kvällen presenterar Gay de luxes nya värdar, och berättar om gala-premiären med dessa med live-band och annat som sker redan 19 oktober!

21-22: Sorg-mingel & glada timmens minnesstund
Kom i god tid, skaffa en bra plats inför quizet och påbörja sorgearbetet under det att du njuter extrapriser på mat och dryck i baren!

21.30: Gay de luxe-avskeds-quiz
Ett extra långt och sällsamt smärtsamt avskeds-quiz utlovar Magnus & Andreas. Utvalda klassiska frågor från deras år vid quiz-pulpeten blandas med spörsmål kring sentimental och tårdrypande musikstycken!
Räds inte att komma laglös, vi hittar ditt drömteam på plats.

23-03: Gay de luxe-begravnings-disko: The Holly Davidsons
Trots att dj-trion The Holly Davidsons denna kväll är decimerad till en duo lovar Sladjan & Anxhela att bjuda lika mycket musik som vanligt! Deras USB-stickor är fullmatade med pop, hiphop, klubbmusik & en näve mångkulturella hits du inte trodde fanns!
Just denna avskedskväll varvar The Holly Davidsons de glada hitsen med sentimentala tryckare och sorgliga danser. Men natten avslutas förstås i eufori – för likaväl som detta är ett avsked från eran med Magnus & Andreas är det starten på ett nytt Gay de luxe!

23-03: Vardagsrummet: Kjelvis Discoteque
Uppe vid baren bjuder stadens klassiska dj och rättvisans förkämpe Kjelvis ett dj-set till 100% bestående av 70-talsdisko. Får Kjelvis tag på en mikrofon kan vi också räkna med mellansnack som också känns mer 1977 än nutid. Ta med en s.k. smartphone och ta en selfie med Kjell iförd just din favorithatt (han har ett tiotal varianter att välja mellan)!

Smit under kvällen förbi Villa de luxe för att mingla i nyhetens behag i Villans Vinylbar som precis flyttat dit!

Välkommen gammal som ung, queen som kung (eller vadhelst du själv vill vara)!