Dj: Heavenly Hampus + Muskelrocksförfestefterfest m.m.

Datum: Lör 25/05 2019
Kostnad: 100 Riksdaler

23 Vardagsrummet: Muskelrocksförfestefterfest
Efter att vi utmanat våra trumhinnor och hjärtan av stål i vår förhoppningsvis solbeklädda trädgård tar vi nu skydd inomhus i en dunklare miljö för att förfestsefterfesta gärnet med ett eller flera järn från baren.

Bröderna Hårdrock
Lagom till att sista ackordet tonat ut så drar de två hårfagra stamgäster upp volymen i vardagsrummet. Ambushs egen Ludwig Sjöholm & Jakob Jansson kommer i därifrån bjuda en helkväll av hårdrock från tiden då den enligt duon själva var som allra bäst: 70- & 80-talet!

23 Gillestugan: DJ Heavenly Hampus
Våg egna nöjesmaestro och kulturattaché som numera förgyller tillvaron på Palladium gästar oss på den lilla parallellgatan där Kafé de luxe är belägrat. I afton har han utlovat dansant disco från yttre världsrymden med inslag av intergalaktisk festmusik. Till de efterfestande förfestarna har han även utlovat rock i rockärmen.

23 Finrummet: DJ Fjärrskriftscentral
Med herr Fjärrskriftscentral bjuds det på synt, pop och rock med ursprung i Sverige, Tyskland, England och USA från åren 1980-1989.

Verandan: DJ Pampas
Vad som helst kan hända när DJ Pampas står vid mixern och spelar sin tolkning av worldmusic. Om han säger att han ska spela pop, så spelar han reggae, om han utlovar rock blir det salsa. Om platsen vid mixern plötsligt är tom beror det inte på att Pampas har gått hem utan för att han jazzar järnet på dansgolvet!

Välkomna!