Tillbaka till Nittiotalet

Datum: Lör 01/06
Kostnad: 100 Riksdaler

En helkväll som hyllar det bästa tillika värsta årtiondet. Dj’s bjuder nittiotalsmusik av olika slag – i varje rum av en egen genre.
100 kr från kl 23.

Denna helg är också helgen där vi på riktigt firar in sommaren och säsongsöppnar UTEBAREN! Och där kommer förutom go-dricka även serveras grym musik.

21-22 Gillestugan: Glada timmen
Från klockan nio kan man passa på ta del av den förträffliga Glada Timmen, med extra vänliga priser på utvalda maträtter & drycker. Särskilda erbjudanden på 90-tals favoriter ikväll som ni inte får missa. Läs mer om Glada Timmens erbjudanden och låt munnen vattnas HÄR.

Dj Kjelvis
Kjelvis är tillbaka! Denna kväll för att sprida sin lyckliga fest nere i gillestugan. Kjelvis har genom åren spelat skivor på de mest varierande platser men framför allt varit resident dj på TC, där han enligt egen utsago spelat för sammanlagt minst 5000 ungdomar på skolans avslutningsdiskon & välkomstfester men också lirat på restaurang TC. Hans skivsamling löper från vinyl till mp3, 50-tal till nutid, hårdrock till syntpop, men ikväll vet vi att Kjelvis lägger allt krut på 90-talets hits and wonders. Kjelvis slogan lyder: Rätt låt hela tiden!

Vardagsrummet: Dj Staaf
Dj Staaf bjuder på vad vi skulle vilja beteckna som kvalitetsmusik i vårat alldeles egna vardagsrum. Med en blandning av svensk indie, grunge och britpop tar han oss tillbaka till genrernas storhetstid ala 90-tals entusiasm.

Verandan: Nittiotals-Martin
Japan Martin goes Nittiotal! Som väldigt van skivvändare är det allas vår musikälskande servitör och bartender Martin som tar och ger av sina sköna, udda och svängiga vax. För enbart en kväll lägga allt elektroniskt, funkigt & spretigt krut på det ljuva 90-talet.

Så passa på att damma av dina mest välblekta jeans, kamma till den perfekta pagen och kom loss i partyt!
Välkomna!