ODZ - Efterfezt de luxe

Datum: Fre 26/04
Kostnad: 100 Riksdaler

Konserten med ODZ kl 23 är (förstås!) slutsåld. Till glädje för alla er som missade förköpet bjuder vi och bandet in till efterfest i gillestugan (=källaren)! Entré (bara hunkan) tas till gillestuga/vardagsrum från kl 23, ålder 18+. Temat är elektroniskt, hiphop, klubbigt, svettigt!

00-01: Dj Bam Bas Sound
Denna kväll möts de båda mästermixarna bakom klubbarna Baskalas och Bam Bam Club vid mixern, så det blir dubbelt så mycket fest för pengarna! Billy tar i vanlig ordning med sig en fet baslåda, Simon sitt bländande leende och därtill varsin fullmatad dj-konsoll!

01-03: ODZ dj-set
Natten avslutas med att medlemmar från kvällens band tar plats vid mixern för att spela musiken som får dem själva att må som bäst och den galnaste festblandningen: Klubbigt, hårt, humoristiskt och alldeles, alldeles underbart!

Finrummets Vinylbar 23-02: Hellouise FRI ENTRÉ
Kf Kristinas ständiga popprinsessor spelar just pop i sin bredaste och bästa form kvällen lång. Materialet är förstås vinyl och inget annat. Musikaliskt utlovas folk, indie, soul, pop & disco. Som alltid är det fri entré till finrummet kvällen lång!