Hiphop de luxe: 352 allstars

Datum: Lör 23/03
Kostnad: 100 Riksdaler

Dörrar 21. På scen kl 22, samtidigt påbörjas entré 100 kr.

FÖRFEST kl 21-22, med fri entré & glada priser på mat och dryck!

Vi bjuder in till en riktig helkväll av ung, lokal hiphop & arenbi, som givetvis avslutas med dans inpå natten!

Blerina
Blerina är en soulsångerska & låtskrivare som sedan tidig ålder haft en plats på scenen. Hon använder sig av egna erfarenheter och känslor för att kunna nå ut till andra och hoppas därmed att de känner sig trygga i hennes konst.

A5H
A5H (ASH) är en oberoende 21-årig hipHop/RnB-artist, nu aktuell med sin singel Wide Awake på Spotify.

Sebastian Dinamarca
Växjöbördiga Sebastian Dinamarca började rappa redan som 11-åring. Idag är han 19 och har hunnit släppa debut-ep samt debutsingel tillsammans med Fridlyst-medlemmen MC Hans!

Amorii
Amorii är en 18-årig rappare från Växjö. Sedan han var tretton år gammal har han jobbat för att uppfylla sin dröm; att sprida sin musik över hela landet.

Arvid
En nittonårig artist från Växjö som efter att ha växlat mellan olika musikstilar under hela sitt liv nu förälskat sig i hiphopen. Hans mål är att ha kul, visa vem han är och att fånga sina lyssnare.

HanIvan
Info saknas, men HanIvan levererar fett, det vet alla som dett honom på scen förut.

DJ Ramona
Denna kväll håller sig Ramona främst i scenens bakkant, varifrån hon styr beatsen. Vi som hört henne förr hoppas förstås att även hon lånar en mick och bjuder lite rhymes!

DJ Don Simon & Ramona
Efter konserterna fortsätter vi spela tunga, sköna hiphop-rytmer ända till 03! Kvällens dj-duo är specialkomponerad för kvällen och består av inga mindre än Bam Bam Clubs egen Don Simon och ovan nämnda Ramona! Simon lägger förstås krutet just på Hiphop denna kväll, företrädelsevis utländsk sådan från 90-talet, medan Ramona står för de senaste svenska låtarna inom genren. En grym och oemotståndlig mix är med andra ord att vänta!

Finrummets vinylbar: Matsui
Allas vår musikälskande servitör & bartender Martin är tillbaks för att skämma bort oss med sina sköna, udda och svängiga vax. Elektroniskt, funkigt, fluffigt med ljud från fjärran land utlovas. Och som inte detta vore nog är entrén till finrummet GRATIS kvällen lång!

Välkomna!