Kulturnatt de luxe 2019

Datum: Lör 26/01
Kostnad: 100 Riksdaler

Fri entré under dagtid (bortsett från barndisko), från kl 23 kostar kalaset 100 kr.

14-15: Barndisko
Vi bjuder in till dans i källaren, mitt på ljusa dagen! Fräsiga diskjockeys spelar snälla svängiga bitar av vilt blandat slag och blinkar med diskolamporna för glatta livet. 20 kr inkl popcorn och lemonad. För barn i alla åldrar från 0 till 99 år! Vi har inte plats för panelhönor, så vuxna ombedes häcka en trappa upp alternativt ge sig hän i dansen. Av säkerhetsskäl måste barnvagnar lämnas utanför.

15-17: Jazz i finrummet
..med elever från S:t Sigfrids Folkhögskola.

19: Monica Zetterlund – enkel, vacker, öm

En konsertföreställning som berättar om Monicas brokiga liv som artist, mamma och dotter med sånger ur hennes rika
låtskatt. Hon fick arbeta med fantastiska textförfattare och musiker. Hon var älskad för sin glittrande humor och förmåga
att berätta en historia med sin sång. I hennes röst finns både humor, värme och vemod. Samarbete med Växjö Teaterförening.

Sång: Petra Kvist
Piano: Martin Berggren
Kontrabas: David Andersson

Ståplats gäller, begränsat antal platser, baren är öppen.

21: Mira Aasma
Göteborgsartisten som turnerat Europa runt och hyllats av Musikguiden i P3 kommer till oss med sitt band! Musiken blandar det experimentella, mörka och dystopiska med det lekfulla, uppspelta och utforskande. Dunkande bas möter fioler och körer, blandas med ljud från vardagen och kommer ut i nya färger och former, det digitala och mekaniska möter det organiska.

23: Ox
Ox från Göteborg lägger mycket energi på att vara ett band som inte bara är intressanta att lyssna på, utan även har närvaro på scen. Ida sjunger och spelar ukulele, Tone sjunger och spelar orgel, Simon spelar synth och Ragnar trumset & beats.
Musiken beskriver de som melodisk, apokalyptisk men samtidigt trallvänlig pop med organiska beats. Det sistnämnda skapar de genom att slå på grejer i Idas pappas ladugård. Bandet jobbar med det visuella uttrycket, så räkna med en upplevelse!

00-03: Klubb Kulturnatt
Dj som spelar dansant musik utanför ramarna utlovas. Mer info kommer.

Nattjazzen
Med Monk You Up! är på gott och ont flyttad till fredag 25/1. Läs mer om det här