Timo Räisänen tolkar julen

Datum: Fre 21/12 2018
Kostnad: 295 Riksdaler

Förköpsbiljetterna är slut, men ytterligare 20 biljetter släpps i dörren kl 21. Ett andra litet släpp görs precis vid konsertens början om detvisar sig att biljettköpare inte dyker upp.

Dörrar 21, på scen 22. Efterfesten ingår i biljetten och fortsätter halva natten!

13 års väntan är över. ÄNTLIGEN kommer Timo till Kafé de luxe!

Timo Räisänen är en av Sveriges mest energiska scenpersonligheter som har en sisu och glädje, både på scen och utanför, som lätt smittar av sig till publiken. Efter att först ha gjort sig ett namn som Håkan Hellströms side-kick och medproducent bestämde sig Timo för en solokarriär.

Räisänen har släppt åtta album, spelat på varenda festival värd sitt namn och deltagit i mängder av stora tv-program, bl.a. som programledare för såväl P3 Guld- som Grammisgalan. Han har belönats med två P3 guld-utmärkelser för ”Årets manliga artist” och ”Årets bästa liveakt”. Och – som kronan på verket – får han så äntligen spela på Kafé de luxe inför 140 förväntansfulla åskådare. Se till att vara en av dessa lyckliga!

När Timo tar sig an Julen förväntas en och annan tolkning som även de mest inbitna julsångsvägrare kan kapitulera inför. Timo Räisänen tolkar Julen är en svängig, innerlig och stor musikupplevelse i ett lite mindre paket. På särskilt uppdrag har Timo tillsammans med sina bokare valt ut ett antal intima spelställen där Timo kan maxa julstämningen tillsammans med sina närmaste fans. Missa inte chansen att se en av våra största popartister i detta mysiga och exklusiva format!

Timo Räisänen sång
Rebecka Tholerus kontrabas
Pär Öjerot gitarr