Stefan Sundström med band

Datum: Ons 22/08 2007
Kostnad: 140 Riksdaler

Som den allerte säkert kan dra sig till minnes hade Steffe sitt dream-team på besök här för knappt ett år sedan. Det var så ballt, så gänget kommer tillbaka för ännu en vis-poets-rocks-session.

Gänget kommer bjuda på två spelningar denna kväll. Kl 20 öppnar vi portarna till själva konserten. Till denna säljs förköpsbiljetter för 140 kr på biljettcentrum och alla ATG-ställen. Beställ biljetten HÄR.

Senare på kvällen, ca 23.30 bjuds en kortare, enklare klubbspelning. Besökare till denna betalar 80 kr.

Följande text kommer från höstens turné:
“Med anledning av skivsläpp, utsläpp och hjärnsläpp ger vi oss nu ut på turne för femtielfte gången. Fräscha som nyponrosor.
Vi har ju vart med förr om man säjer så, eller vad ska man annars säja om så fint sällskap som Martin Hederos, Robert Strängen Dahlqvist, Anders Hernestam,Pelle Halvarsson samt som grädde på moset NINA RAMSBY!
Ska bli en ära att turnera med dessa mänskor.
Va vi ska göra ihop vet vi inte riktigt, men både spröda små visor med ackompanjemang av cello, flöjt, kanske trumpet och piano, samt även lite skumpigare saker med elektrisk gitarr och dunka dunka utlovas.”
/Stefan Sundström

www.stefansundstrom.se

Christian och Jonatan spelar musik på de nya åttiotalsbandarna på Werandan. De lovar att spela allt som inte kommer att höras i källaren.