SISTA MINUTEN-ROCK: Folks

Datum: Lör 08/09 2018
Kostnad: 100 Riksdaler

100 kr från kl 23.

Ibland får vi ett sista minuten-erbjudande som vi inte kan motstå, trots att vi egentligen redan har fullt upp med såväl syltning och saftning som evenemang och konserter. Så när fantastiska Folks hörde av sig och ville spela hos oss slog vi till direkt!

23.30: Folks
Under ca två års tid har Folks förgyllt Sveriges västkust med den självutnämnda genren Outlaw Danceband och det har blivit dags för ett nytt stopp i vårt avlånga land.
Bandet är baserat i Göteborg, men hälften av dess medlemmar har rötterna i Värend, och man kommenterar konserten såhär: “Denna gång leder vägen till Smålands hjärta, Kafé de luxe i Växjö. Rock är grunden men det doftar skarpt av country, blues, inrökt replokal och avslagen cider.”

Gillestugans dansbana: Dj Heavenly Hampus
Med nyoljad mixer, en bunte vinylplattor och ett helt internet av hits kommer Hampus till oss på bakgatan (själv har han numera sin bas på Storgatan & Palladium) för att bjuda oss en kväll av sprakande musikalisk värme från sin dansanta musiksamling. I melodibrasan kastar han funkiga bitar, lyckliga hits, världsmusik, elektro, hiphop och låtar du kanske aldrig tidigare hört, men innerligt önskar du hade när du väl får höra dem!