Sköna Söndag: Callo + Valvaka de luxe

Datum: Sön 09/09 2018
Kostnad: 0 Riksdaler

Med anledning av dagen val har vi extraöppet till kl 01! Som varje söndag erbjuder vi konceptet “Söndagsmiddag” 11.30-18, med 20% rabatt på ALLT!

Möjligen kommer det serveras valfläsk på utegris från Olingen och bjudas på demokratiska valnötter från Öland, men det är inget vi vågar utlova i förväg.

Kom och fröjdas, men kom ihåg att rösta innan – vilket förstås görs med hjärtat, inte magen!

Kl 20: Callo
Callo – även känd som Caroline Göransson – återvänder från storstadens glans till vardagliga Växjö – där hon tidigare hade sin boning. Hon är en singer/songwriter med piano och tramporgel som instrument (denna kväll framförs dock all musik från vårt trevliga piano). Callo framför låtar som reflekterar kring vår samtid- inbegripet rädsla, barriärbygge, kärlek och hopp om ljus.
Ryktet säger att lokallegenden Ingemar Karlsson är ett av Callos främsta fans. Bara det gör förstås kvällen till ett måste!

Kl 21: Valvaka på TV
Vi gör undantag från vår TV-befriade miljö för att via SVTs valvaka, och förhoppningsvis få känna hopp ihop när det visar sig att folk lägger rädslan och egoismen på hyllan och istället röstar för ett vackrare mer solidariskt och färgrikare samhälle!