KÄLLARÖPPET: Boogie Woogie Jansson + Dj Kjelvis

Datum: Sön 19/08 2018
Kostnad: 100 Riksdaler

100 kr fr kl 23.

Vi öppnar upp gillestugan (=källaren) kl 23 och rivstartar med levande piano och sång av Boogie Woogie Jansson! Efteråt intar Dj Kjelvis båset för att bjuda ett sedvanligt likaledes roligt som opretentiöst dj-set.

23: Boogie Woogie Jansson
Hovs Hagas svar på Chubby Checker är tillbaks i Värend för att fira sommar med familjen, men passar självklart på att bjuda oss en svängom i samma veva. Precis efter att vi öppnat gillestugan intar han pianopallen för skönspel på klaverat och sång därtill! Det handlar om låtar från femtiotalets blues- och boogie woogie-artister, i Janssons frestande tappning!

00-03: Dj Kjelvis
Kjelvis är tillbaka! Denna kväll för att sprida sin lyckliga fest nere i gillestugan. Kjelvis har genom åren spelat skivor på de mest varierande platser men framför allt varit resident dj på TC, där han enligt egen utsago spelat för sammanlagt minst 5000 ungdomar på skolans avslutningsdiskon & välkomstfester men också lirat på restaurang TC. Hans skivsamling löper från vinyl till mp3, 50-tal till nutid, hårdrock till syntpop, men vilken låt han spelar vet varken vi eller Kjelvis förrän det är dags att lägga på den. Kjelvis slogan lyder: Rätt låt hela tiden!

Välkomna!