Trädgården 18 + Verandan 22: Bror Gunnar Jansson

Datum: Fre 03/08 2018
Kostnad: 0 Riksdaler

Dubbla konserter med FENOMENALA enmansorkestern Bror Gunnar Jansson. Kl 18 i trädgården, samt kl 22 på verandan. Entrén är galet nog alldeles gratis till konserterna! Från kl 23 är det sedan 100 kr inträde till den efterföljande dansen.

BROR GUNNAR JANSSON
Enpersonsorkestern Bror Gunnar Jansson har senaste året fortsatt att röna stora framgångar utomlands, främst i Frankrike. Han släppte under 2017 “And the great unknown” i två delar, en EP och ett album som han vann årets Manifestpris för i kategorin “Singer/songwriter”. Totalt har Gunnar sålt över 20 000 fysiska album, över 3 miljoner streams, blivit utvald till veckans skiva i franska Canal+ två gånger och tidigare skivan Moan Snake Moan blev kallad “Revelation of the year” av Les Inrockuptibles. Musiken är mörk, suggestiv, rå och vacker. Blues och southern gothic lindas in i nordisk “less is more”-anda.

5/6 i Gaffa: Dags att bluesdoldisen kliver in i rampljuset. Missas på egen risk!
P1 Kultur: Bror Gunnar Jansson – 10-talets bluesfenomen
Svenska Dagbladet: Fransmännen har förstått grejen men det lär bara vara en tidsfråga innan vi också gör det i Sverige
Mono Magasin: Det är faktiskt lite av en skam att Sverige inte förmår att uppskatta hans talang efter förtjänst eftersom det är en talang som är större än hos många av dem som vi själva importerar från USA.

Kom och upplev Bror Gunnar hos oss, så kan du sedan addera dina egna hyllningsord!