Göteborgs-tjeckisk pilsner-glamour med Cosmic Nikke Ström & Únětický pivovar

Datum: Lör 14/04 2018
Kostnad: 120 Riksdaler

Finrummet bjuder in till kalas utöver det vanliga! Fri entré till kl 22, sedan gäller 120 kr.

Gäst vid skivspelaren: Cosmic Nikke Ström
När Växjö får finbesök av de härliga musikerna från Cosmic Ellington Girls (spelar i konsthallen tidigare under kvällen) bjuds det självklart på efterfest i vår vinylbar! Nikke Ström (Nationalteatern, Nynningen, Avantgardet m.m. m.m) ställer sig bakom skivspelarna medan resten av bankamraterna syns bäst minglandes vid barkanten. Musiken blir lika mångsidig som bandet så bered er på galenskap, sväng och en gnutta glamour!

Gäst vid ölkranarna: Úněticé
I Úněticé har det bryggts öl sedan 1710, med ett uppehåll under 1900-talet efter Adolf & co’s härjningar. Idén bakom bryggeriet är att brygga kvalitetsöl så som man gjorde förr. Man jäser ölen i öppna jäskar och ölen får god tid för lagring. Bryggeriet fungerar även som en social mötesplats i byn och i bryggerikrogen samlas man både till vardag och fest.

Den tjeckiska öltraditionen är att brygga lageröl och Únětický pivovar har två mästerliga pilsner i sitt standardsortiment, vilka båda finns att avnjuta i finrummet denna kväll! Stephan och Jan från Únětický är på plats från kl 22 för att släcka er törst såväl fysiskt som kunskapsmässigt!

Slink in! Titta förbi! Na Zdraví!