Grå våg: Holy Now + Toi Let

Datum: Lör 05/05 2018
Kostnad: 120 Riksdaler

Grå våg är åter! 120 kr från 22 & hela två fantastiska band denna afton.

22: Holy Now
Den 10 januari släpper Holy Now nya singeln ‘Feel It All’ via Lazy Octopus Records. Låten är hämtad från en kommande fullängdare som släpps under våren 2018. ‘Feel It All’ är en rättfram, melodiös och alldeles underbar pärla i klassisk tappning. Som med tidigare material både förvaltar och förnyar Holy Now en indiepop byggd kring medryckande melodier och upprivande texter. Låten handlar om en ovilja att växa upp och stanna av.

Holy Now debuterade 2016 och har genom EP-skivorna “Sorry I Messed Up” och “Please Call Me Back” snabbt etablerat sig som ett av de mer lovande banden på den välmående svenska popscenen. Med hyllningar från bla DIY, The 405, Festivalrykten och Nöjesguiden samt spelningar på allt från Umeå Open, Uddevalla Solid Sound och Pustervik till slutsålda klubbar i London har bandet skapat sig en stark skara följare, som har alla chanser att växa ytterligare genom det stundande albumsläppet.
Ni finner dem även på facebook

23.30: Toi Let
Det blir malmöitisk surf-grunge när Toi Let ställer sig på scen. Den tidigare trion, numera kvartett, bjuder ett sound som svänger mellan krautigt och poppigt, noise och precision! ”The Essential ToiLet” släpptes under 2017 på Rundgång Rekords – och är precis som namnet antyder: ett samlingsalbum. Om du inte har bevittnat Toi Let med dina öron eller ögon förut – så ber vi er ödmjukast att inte missa chansen!

Klicka er vidare till deras facebook här!

Välkomna!