Bam Bam Club: The Jahnaman Band + Fridlyst

Datum: Tor 29/03 2018
Kostnad: 120 Riksdaler

Skärtorsdag är här och vi firar med påskiga reggae-vibbar kvällen lång! Bam Bam Club bjuder i vanlig ordning reggae, dancehall och dansant musik. 120 kr från 22.

Vår promoter tillika Dj Selecta Don Simon underhåller alla danssugna gäster mellan varven!

22.30: Fridlyst
Västerås-trion Fridlyst blandar hip hop och jazz när de lyser upp tillvaron i vintermörkret. Fridlyst är en trio bestående av vännerna Albin Hansson, Phil Skär och Shanti Blanco från Västerås!

“Den nya singeln från Fridlyst är en somrig tolkning av Stanley Turrentines jazzklassiker Sunny. Hårt möter mjukt när snabba verser och målande texter klaffar med ett trallande jazzigt beat. Resultatet blir både lekfullt och klassiskt.” – Popmani.se

23.30: The Jahanaman Band
Lagom till påsk vänder Växjöbördiga favoriterna hemåt! Ett gungande, pop-influerat sound med jazziga blåsvibbar gör The Jahnaman Band till en av de mest lovande akterna på den svenska reggaescenen. Med ett flertal klubb- och festivalspelningar i bagaget, däribland Öland Roots, satsar de nu fullt ut på den kommande live – EPn (våren 2018) och förutom de redan släppta singlarna “Food In My Belly” och nyinspelningen av “Cats” , innehåller den tre helt nya låtar! The Jahnaman Band är definitivt ett band som välkomnar våren med tropiskt reggaesväng!


Mot småtimmarna slår sig musiker och diskjockeys samman för att bjuda ett gemensamt soundsystem!

Vardagsrummets bar: Mimmi on the Rocks
Dj Mimmi är tillbaka vid spakarna och utlovar “smått o gott från hårdrocksvärlden”. Till glädje för alla de som gillar headbanging!

Välkomna!