Sommarpremiär de luxe! Live: Kapten Röd

Datum: Ons 27/06 2007
Kostnad: 50 Riksdaler

From denna kväll kommer Snus-lundgens gamla träkåkar förvandlas till ett enda härligt partaj! På verandan kommer det varje eftermiddag ons-lör under sommaren firas GLADA TIMMEN, med götta-te-att-priser på öl, vin och mat. Dessutom ska den italienska kaffeapparaten sladdas in, så du kan njuta en prima cappuchino efter soppan… eller innan tapasbrickan… eller mittemellan. Onsdagar, fredagar och lördagar öppnar vi sedan källaren med dans och glans till sena kvällen.

Denna eftermiddag spisar reggaekusinerna Johan och Rasmus lugna låtar på verandan!

Lite annan info om sommar de luxe finns här.

Entré från kl 22 som vanligt.

Kapten röd kommer mitt i premiärfesten till oss för att med sitt band fira både lillelörda och släppet av sitt sedan länge efterlängtade debutalbum. Så här skrev Göteborgs-Postens Kalle Malmstedt om Kaptenens live show 060707: “Kapten har mycket hjärta, en mäktig stämma och kan, som något slags underground reggaemotsvarighet till Håkan Hellström skapa en sällan skådad publikeufori. I en reggaevärld som omfamnar Svenska Akademien kan herr Röd bli hur stor som helst.”

Lyssna på Kapten Röd här: www.myspace.com/kaptenen

Innan och efter konserten är det ingen mindre än Dj Coltello som steker drömlåtar på grillen. De sista 40 årens pop, rock, reggae, hiphop och soul i en ytterst dansant mix.

Dessutom blir det tung reggaeklubb i kungasalen, med dj Alex från Öland Roots…