Good Friday Hip Hop: Mattis + Rahimic + Coola Kids

Datum: Fre 30/03 2018
Kostnad: 175 Riksdaler

100 kr 21-23, sedan 175 kr. OBS. Ingen stämpel delas ut denna kväll, dvs utgång=hemgång.

Ingen påsk utan hiphop som evangelisterna hade sagt om musikutvecklingen skett ynka 2000 år snabbare än vad som är fallet. Vi bjuder in till en helkväll med hitresta fantastiska artister och djs!

22.30: MATTIS & RAHIMIC
Obs! Gemensam konsert och uppdaterat spelschema!
Malmöartisten Rahimic släppte under 2017 låtarna “Fel Håll” och “Hela Världen” (avnjutes med ett klick på spelaren nedan) samt lovordades av bl.a. Babak Azarmi. Vi är så glada över att hon är den som drar igång långfredagens fest!

Kalmarbördige Mattis som tidigare utgjorde halva gruppen Mindfellaz har nu blivit soloartist. För några år sedan bodde Mattis här i Växjö och höll i vår uppskattade studentsatsning “Bubbelklubben: Hiphop”, och nu kommer han alltså tillbaka för att återförenas med oss i musiken!
2016 släpptes Mattis låtarna “Kärlek” och “Måndag”. Nu i januari kom bonustracket “Axel Part II” och i februari är han aktuell med ny EP producerad av Jonatan Blezz Malm, som gästas av Broder John, Mi Liya och Blezz själv.

I början av mars åker Mattis till New York för att spela in nästa projekt. I samband med turnén och stoppet i Växjö släpps även en ny upplaga T-shirts som kommer kunna köpas på plats, så den som dansar skjortan svettig kan smidigt skaffa ombyte på plats!

00: COOLA KIDS
Pontus Andersén kommer tillbaka med dubbel kraft tillsammans med sin bandkompis Serhat Demirok, nya singeln “Dansbandstechno” och ett rykte som Blekinges bästa festduo i ryggen! Coola Kids är som om Bolibompa möter den hårda betongen. Pontus står för glada melodier och Serhat kör hårda rhymes med gangstertouch!

facebook.com/coolakids

DJ Gillestugan: Hip hop allstars
En stjärnspäckad lineup av långväga diskjockeys bjuder upp till fest i gillestugan! Wax4Fun, Frankly & Dj Willy utlovar oklanderliga och själfulla tunes långfredagen lång! De inleder med softare hiphop och varvar framåt natten upp med ohörda soundcloudbangers, dansant house och annan galet festlig musik!

Finrummets Vinylbar: Herreljud & Ink in Pink
Till åminnelse av Kristi vandring från Jerusalem till Golgata – och sin egen tågresa från Malmö – bjuder Herreljud & Ink in Pink en riktig Lång Play Fredag i finrummet. Psykedelia, Rhytmn ‘n’ blues, och rock som kan få den mest toviga rocker att head-banga av sin törnekrans!

Vardagsrummet: Dj Toby & DeFect
Elektronica, trap & gud vet vad. Dj-duon Toby & DeFect bjuder upp till fest i vardagsrummet!