Baskalas de luxe 2.0

Datum: Fre 06/04 2018
Kostnad: 120 Riksdaler

120kr entré från 22. Separat till 00, sedan släpper vi i mån av plats ner bar- & matgäster från ovanvåningen.

Baskalas har sedan många år levt sitt liv utanför våra lokaler. Så i höstas valde gänget bakom klubben att testa en kväll i vår bekanta gillestuga. Och vilken fest det blev med fantastiska djs & ljud-, ljus- & danskalas non stop från 22 till 03! Så nu kör vi igen gott folk, & Baskalas besättning utlovar en ÄNNU bättre show denna gång!

Vår underjordiska dansbana förvandlas denna fredag till en veritabel ravefest! En ravefest precis som man vill ha den med överdrivet mycket bas och riktigt fläskigt med såväl laser som andra ljuseffekter. Och som grädde på moset helt fritt från illegala droger!

Baskalas har samlat fantastiska DJ:s av olika slag som kommer bjuda er på en ordentlig resa inom den icke-kommersiella elektroniska dansmusiken. Tillsammans bjuder dessa den perfekta musikaliska överdosen av deep house, techno, drum ‘n’ bass, psy-trance, hardstyle & hardcore!

Tider hittar ni här:
22.00: Deep/Tech House
22.40: Techno
23.30: DnB/Heavy Bass
00.00: Psy Trance
01.30: Hardstyle/Hardcore

03-05: Folkölsbaren bjuder svängig house och nattamat!

Vardagsrummet: Bullet Soundsystem
Värends hårdaste rockband tar turnébussen från Vida Arena – där de spelat inför drygt 5000 hockeyfans – direkt till Kafé de luxe! Från elvablecket till stängningsdags spelar de sedan låtar av en hel massa andra band som är nästan lika hårda och nästan lika bra som de själva. Fokus på rock från 70- och 80-talet, så våffla upp hårtestarna och gör dej redo för head banging!

Varmt välkomna!