Gay de luxe - återkomsten!

Datum: Fre 02/02 2018
Kostnad: 100 Riksdaler

Förhäng med fri entré och glada priser i baren från kl 18-22. 100 kr från kl 23.

Äntligen! Gay de luxe återvänder efter ett alldeles för långt vinterlov. Och med Gay de luxe kommer som alltid glitter, glamour, galenskap, glädje och massa andra grymma saker som börjar på G!

21: Gay quiz de luxe
Andreas & Magnus – klubbens ständiga och glittrande värdpar – bjuder frågesport. I vanlig ordning med vågade frågor om populärmusik och andra spännande saker och flådiga vinster!

23-03 Klubb Gay de luxe: Sugar ‘n’ Boots
Tempen höjs i nöjesgrottan och vi dansar oss långt in i natten till fantastiska dj’s! Felicia “Sugar” Samuelsson & Daniel “Boots” Hallerheim har tidigare spelat oss varma i kroppen, men detta blir första gången de gör det tillsammans. De har lovat att lämna pretentionerna hemma på hatthyllan för att bjuda oss en hejdlös blandning av gammalt & nytt, poppigt & klubbigt, töntigt & coolt. Var med när duon vänder uppochner på vår kära gamla gillestuga!

Finrummets vinylbar: ThobbleRone and Maryland Cookies
Marie och Thorbjörn är tillbaka för att bjuda retro-nypop – vilt blandad musik från vinylskivor. Förflyttas mentalt till finalen av ett bättre bröllopskalas när duon spelar loss en veritabel festbrygd på Hellström, Imperiet, Loa Falkman, Gyllene Tider & självklart en gnutta Metallica när ni trodde ni var helt säkra!

Vardagsrummet: Danne J
Vår ständige bokningassistent har flytt riket och lämnat kontoret låst. Därför kan vi inte avslöja mer än vad kalenderkråkan säger – att kvällens femte dj, spelandes i vardagsrummet – heter “Daniel J”. Det är med andra ord upp till er att komma, titta & lyssna för att få svaret på vem denne Daniel är och vad han spelar för musik.

Välkomna ALLA myndiga människor med öppna, friska sinnen!