Bam Bam Club: Captain Rene - Sound Vessel Soundsystem

Datum: Lör 27/01 2018
Kostnad: 120 Riksdaler

120 kr från 22! Bam Bam Club är tillbaka och bjuder fest för dig som älskar reggae, dancehall och dansanta rytmer! Som vanligt med Selecta Don Simon bakom spakarna styr vi till en sprakande festkväll!

23.30: Captain Rene & Sound Vessel Soundsystem
Enmanna-soundet Sound Vessel startade i Trinidad & Tobago men är sedan några år tillbaka baserat i Sverige. Captain Rene har jobbat hårt med att sprida den karibiska populärmusiken bland de svenska klubbscenerna! Varje år i februari hålls den stora Soca-festivalen på öarna, och innan Rene reser till sitt hemland så bjuder vi in honom för att värma upp med en karneval-förfest i vår tropiska källare!

Senare under kvällen & natten kommer Rene bolla med vår resident DJ Selecta Don Simon, då de tillsammans spelar festlig dancehall!

Förfesta med mixen i spelaren nedan:

Vardagsrummets bar: Elias
En nyrektryterad jockey står denna kväll bakom spakarna i baren! Det utlovas varm synth-funk, heta future beats, r’n’b och ett stänk klassisk house! Med denna glada mix lovar han att kvällen lång förgylla eder tid i baren.

ZZ Zdravko & Mats
Zdravko Zizmond har tagit sin Mats ur skolan och tillsammans bjuder de blandat knaster och sprak med rytmer från garage, soul och allsköns rockgenrer!

Varmt välkomna!