XtraVaginZa AB

Datum: Lör 23/12 2017
Kostnad: 100 Riksdaler

100 kr från kl 23. Var myndig och snäll mot oss och varandra, så välkomnar vi dej oavsett ursprung, stil och modell!

Vi hade – som tidigare utannonserats – tänkt ställa till med Gay de luxe just denna kväll, men p.g.a. personliga skäl måste vi tyvärr ställa in detta. Glimmande plåster på såren för klubbens stamgäster blir i alla fall att Gay de luxe-favoriterna XtraVaginZa AB bjuder in till dans i gillestugan.

Gillestugan: XtraVaginZa AB
Kvällens glittrande vackra och minst tvåkönade dj-duo utlovar som alltid sin bästa show någonsin! Om du inte känner igen deras namn kanhända att du i tidigare nattliga danser mött dem under namnen Indianhäxornas Erotikaura eller rentav i fullt dagsljus som Beata & Sladjan. De tu är Pridefestivalens egna djs och har framträtt för tusentals människor i Linnéparken, så är du en av de som får plats i källaren denna kväll kan du känna dej riktigt utvald!
Med inspiration från alla tänkbara väderstreck blandar de lika glatt som skamlöst balkan med hiphop, 00-talsnostalgi (ja, det existerar) med pussy power, folkligt med djuriskt!

Hemvändartempen kryper uppåt i hyggemetern…

Finrummets vinylbar: Konga-Caspers Rockcirkus
Casper Larsson – har tagit sig hela vägen till Snus Lundgrens för att sätta guldkant på vår dag innan lillejul. Hans recept på vår lycka är att spela rock, pop och lite baktakter med tyngdpunkt på 60- & 70-talen. Folk, progg, psykedelia, indie och ett stänk reggae kommer era öron få smaka, så peta ur vaxpropparna och kom loss med oss. Välkomna!

Välkomna!