Klubb Matriarkat: Katthem

Datum: Lör 25/11
Kostnad: 120 Riksdaler

Äntligen är feministiska Klubb Matriarkat tillbaka! Och det med en massa ny energi i form av Felicia, Miira, Signe, Ingrid, Agnes, Isabella. Matriarkat-veteranerna Maria, Madlen & Linn är också kvar, så räkna med total kvinnokraft dessa kvällar!

Klubb matriarkat syftar att skapa festkvällar som lyfter fram kvinnliga artister och belyser deras villkor i en värld där fortfarande män sätter dagordningen i alltför hög grad. Alla vänligt sinnade människor med åldern inne är varmt välkomna att gästa klubben, men såväl djs som artister är 100% icke-män.

Inom kort kommer mer information om kvällen, tills vidare bjuder vi på den fantastiska live-akten:

Katthem
Sedan starten 2015 har KATTHEM rotat sig på den svenska punkscenen utifrån mottot ”Det är lugnt, det är punk”. Debut EP’n ”Bby Shower” blev uppmärksammad av bl.a Gaffa och ledde till spelningar på Umeå Open, Peace & Love och Putte i Parken. Bandet spelar melodiös punk på svenska och att medlemmarna byter instrument på scen gör liveupplevelsen unik. KATTHEM är aktuella med sin andra EP ”Ritalina” som släpptes via Youth Recordings i maj. Lyssna till den genom spelaren nedan:

”Den nya ep:n inleds med sakral a capella för att sedan gå över i låtar om kärlek, frustration och rädsla för nattliga ensampromenader.” – nwt.se